Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το Κοινωνικό Πανεπιστημίο στο Μουζάκι

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η  λειτουργία του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Μουζάκι καθώς η συμμετοχή των «φοιτητών» έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αυξάνεται συνεχώς.

Ήδη έχουν γίνει για δύο συνεχόμενα Σάββατα τα μαθήματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με θεματολογία που αφορούν ζητήματα  Ψυχολογίας – Κοινωνιολογίας».

Το  « Kοινωνικό  Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών»   υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και τα μαθήματα γίνονται ημέρα Σάββατο και  σε αίθουσες του Λυκείου Μουζακίου.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος μας να παρέχει τη δυνατότητα της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης σ’ όλες τις ηλικίες προχωρήσαμε στη λειτουργία «Κοινωνικού Πανεπιστημίου ενεργών πολιτών» στο Μουζάκι. Το ευχάριστο είναι πως δημότες μας,  αλλά και πολίτες απ’ όλη το Νομό Καρδίτσας, όλων των ηλικιών, αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα και καθιστούν έτσι το Μουζάκι σημείο αναφοράς στη διαδικασία της «Δια Βίου Μάθησης». Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός που και ο ίδιος παρακολουθεί τα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου.