18 νέες παιδικές χαρές θα κατασκευάσει ο Δήμος Μουζακίου

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Κωτσού, της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και στελεχών της ΑΝΚΑ με θέμα τα δημόσια έργα που θα προτείνει ο Δήμος στο πρόγραμμα  LEADER.
Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος κ. Κωτσός έκανε γνωστή την πρόθεση του Δήμου Μουζακίου να προτείνει στο πρόγραμμα ένα μόνο έργο που θα αφορά την κατασκευή πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Με το σύνολο των χρημάτων που αντιστοιχούν στο Δήμο Μουζακίου προτείνεται η κατασκευή 18 σύγχρονων παιδικών χαρών στις Τοπικές Κοινότητες και με ίδιους πόρους θα καλυφθούν το σύνολο των χωριών.
«Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τους πόρους τόσο του προγράμματος LEADER όσο και του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ προκειμένου να κατασκευάσουμε 18 σύγχρονες παιδικές χαρές σε ισάριθμα χωριά του Δήμου μας.
Ήδη η πρώτη σύγχρονη παιδική χαρά έχει κατασκευαστεί στο Μουζάκι και αναμένουμε την τελική έγκριση από την ειδικά διαπιστευμένο φορέα για την καταλληλότητά της, ενώ μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων το Δήμου μας θα καλύψουμε το σύνολο των χωριών μας με πιστοποιημένες παιδικές χαρές» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.