ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας είναι μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για όλο τον Ελληνισμό και τους Χριστιανούς απανταχού της γης. Με τη μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων  ας επικρατήσουν μέσα μας οι αρετές του Χριστιανισμού όπως η Αγάπη, η Αλληλεγγύη, ο Αλληλοσεβασμός και η Κατανόηση στο Διαφορετικό.

Ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες για την Ελλάδα και την κοινωνία μας, όπου δοκιμάζεται ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας από τη φτώχια και την ανέχεια, επιβάλλεται να δείξουμε ως Έλληνες τη φιλανθρωπία και τη μεγαλοψυχία μας βοηθώντας υλικά και ψυχικά όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Κρίσιμες είναι οι στιγμές και για το Έθνος μας, όπου ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να επικρατήσει η αγάπη και η πίστη στην Πατρίδα και στην Ελλάδα και οι αποφάσεις που θα ληφθούν να αναδείξουν το μεγαλείο του  Ελληνισμού απανταχού της γης

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί ώστε η Πατρίδα μας να ξαναβρεί τον προσανατολισμό της και μέσα από γενναίες πολιτικές αποφάσεις να πάρει  το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, αφήνοντας πίσω της το μακρύ διάστημα της αναποφασιστικότητας, της ανασφάλειας και της μεμψιμοιρίας.

Εύχομαι από καρδιάς τα φετινά Χριστούγεννα να χαρίσουν απλόχερα σε όλες και όλους υγεία και χαμόγελα.
Ας αποδείξουμε όλοι μαζί μέσα από την ομόνοια, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την αγάπη και τη σύμπνοια ότι μπορούμε να πράξουμε το καλύτερο για τις οικογένειές μας, για τα παιδιά μας, για την Ελλάδα μας!!!!!