Συνεργασία με αγροφυλακή για προστασία του περιβάλλοντος

Συνεργασία με αγροφυλακή για προστασία του περιβάλλοντος

 Προωθεί ο Δήμος Μουζακίου μετά το κλείσιμο όλων των χωματερών

 

 

Συνεργασία με τους αγροφύλακες που υπηρετούν στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου είχε χθες ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος και τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, σε ρέματα, δρόμους κλπ

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Γκούμας και Θανάσης Μπαλατσός και οι Αγροφύλακες Λάμπρος Καρδούλας, Κώστας Χύτας, Κώστας Παπαποστόλου και Θωμάς Ράπτης

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός ενημέρωσε τους Αγροφύλακες πως εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ο Δήμος Μουζακίου μεταφέρει τα απορρίμματά του μέσω του ΣΜΑ της Πύλης στο ΧΥΤΑ Τρικάλων και ως εκ τούτου έκλεισε και η τελευταία χωματερή του Δήμου στη Λαζαρίνα και  πλέον δεν νομιμοποιείται κανείς  να μεταφέρει εκεί τα όποια απορρίμματά του.

Ο κ. Κωτσός ζήτησε τη συνδρομή των Αγροφυλάκων για την προστασία του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων από ασυνείδητους δημότες ή και επαγγελματίες που έχει ως αποτέλεσμα σε  πολλά ρέματα και δρόμους να δημιουργούνται μικρές χωματερές με δυσάρεστο αισθητικό αποτέλεσμα και σημαντική περιβαλλοντική επιβάρυνση.

«Θέλουμε να έχουμε στενή συνεργασία μαζί σας για την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος και κυρίως την περιφρούρηση των δημοτικών χώρων από την ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων ιδίως τώρα που έκλεισε και η τελευταία χωματερή του Δήμου μας» τόνισε ο κ. Κωτσός προς τους Αγροφύλακες.