Τετραήμερη εκδρομή του ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου στην Χαλκιδική.

Τετραήμερη εκδρομή του ΚΑΠΗ του

Δήμου Μουζακίου στην Χαλκιδική.

 

 

 

 

 

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου πραγματοποίησε με επιτυχία τετραήμερη εκδρομή στην Χαλκιδική από τις 11 έως  στις 14 Σεπτεμβρίου.

Διέμεινε σ΄ ένα σύγχρονο πλήρες εξοπλισμένο  ξενοδοχείο με άνετα και πολυτελή δωμάτια με θέα τη θάλασσα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής (τρίτο πόδι). Την πρώτη μέρα το ΚΑΠΗ επισκέφτηκε τη Ιερισσό όπου στο πολιτιστικό κέντρο με τη βοήθεια της τεχνολογίας  και με την χρήση ειδικών γυαλιών  άντρες και γυναίκες  είχαν την δυνατότητα εικονικής ξενάγησης στα μοναστήρια του Αγίου Όρους.

Την δεύτερη μέρα επισκέφθηκαν το όμορφο νησί της Αμμουλιανής .Την Τρίτη μέρα επισκέφτηκαν την Ουρανούπολη και στην συνέχεια με κρουαζερόπλοιο πραγματοποιήσαν  κρουαζιέρα κατά μήκος των ακτών του Αγίου Όρους. Το τελευταίο βράδυ .όλοι  μαζί διασκέδασαν  στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η εκδρομή εντάσσεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου με στόχο τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των ηλικιωμένων της περιοχής.

Η μέχρι τώρα δραστηριότητα του ΚΑΠΗ είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αγκαλιάζεται από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Δώσαμε τη δυνατότητα στους ηλικιωμένους μας να ξεκουραστούνε και ταυτόχρονα να διασκεδάσουνε για ένα τριήμερο στη Χαλκιδική. Παράλληλα επισκεφθήκαμε μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, ενυδρεία και Μοναστήρια. Ως διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΗ θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο των συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Ζαρνακούπης.

«Συγχαίρω τον πρόεδρο  και το διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΗ για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας. Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Μουζακίου επενδύσαμε στις κοινωνικές δράσεις, μέρος των οποίων είναι η λειτουργία ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, η Τράπεζα Αίματος κλπ» επεσήμανε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.