Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού

το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

 

      Με την αριθμ 76899/2204/31-7-09 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού χορηγήθηκε στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Μουζακίου ( ΔΗΚΕΜ ) η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ωδείου με την επωνυμία ²ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ². Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1818/Β/2-9-09.

      Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΜ κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης δήλωσε σχετικά :

      « Ολοκληρώσαμε μια μεγάλη διαδικασία όπως αυτή της αναγνώρισης του Δημοτικού Ωδείου από το Υπουργείο Πολιτισμού και αποδίδουμε στους δημότες μας, μια σημαντική δομή που πρόκειται να καλύψει ένα κενό σχετικά με τη μουσική εκπαίδευση.

      Το Δημοτικό Ωδείο θα δώσει την ευκαιρία να μάθουν μουσική, όσοι επιθυμούν και θα συμβάλει στην βελτίωση της μουσικής παιδείας στην περιοχή μας.

      Η στελέχωσή του θα γίνει από διπλωματούχους καθηγητές μουσικής και θα λειτουργήσει άμεσα.

      Να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΜ και τη Διοικούσα Επιτροπή του,  για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να πετύχουμε το στόχο που από την αρχή είχαμε θέση.

      Το Ωδείο θα λειτουργεί απογευματινές ώρες στο παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου –πίσω από την κεντρική εκκλησία του Μουζακίου–. Για όσους ενδιαφέρονται το τηλέφωνο του Δημοτικού Ωδείου είναι το 2445042850 και η ηλεκτρονική του διεύθυνση το dikem@otenet.gr»