Προκήρυξη των Μέτρων του Άξονα 3 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι Προσκλήσεις Υποβολής Αιτήσεων Ενίσχυσης για τα Μέτρα 311, 312 & 313 του Άξονα 3 "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας" του ΠΑΑ 2007-2013 έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.agrotikianaptixi.gr/

Πλήρης διεύθυνση: http://www.agrotikianaptixi.gr/index.php?op=Axis&todo=Load&id=d89775f1bee30df5

Οι περιοχές παρέμβασης του Άξονα 3 για το Νομό Καρδίτσας είναι οι περιοχές του ΟΠΑΑΧ Αργιθέας (Δ. Αχελώου, Δ. Αργιθέας, Δ. Μουζακίου και Κ. Αν. Αργιθέας) και του ΟΠΑΑΧ Σμοκόβου (Δ. Καλλιφώνου, Δ. Μενελαϊδος, Δ. Ρεντίνας και Δ. Ταμασίου) και περιλαμβάνουν πλέον όλα τα τοπικά διαμερίσματα των παραπάνω δήμων.

Οι προσκλήσεις αφορούν κυρίων παρεμβάσεις ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας τουριστικών μονάδων, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παρχης υπηρεσιών και επιχειρήσεων ειδών διατροφής μετά την α' μεταποίηση σε επιλεγμένους κλάδους και υποκλάδους και δικτύωση επιχειρήσεων. Επίσης περιλαμβάνει παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα για την προβολή και προώθηση των συγκεκριμένων πλεονεκτημάτων των περιοχών παρέμβασης.

Οι αιτήσεις ενίσχυσης - φάκελοι υποψηφιότητας των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται έως 15/10/2010 στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητας, ΛΕωφ. Αθήνών 54-56 - Αθήνα.