Διακήρυξη Έργου: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΠΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

Μουζάκι 30/09/2010

Αρ. Πρωτοκόλλου:9386

Πληροφορίες   : κ. Κρούπης Νικόλαος

Τηλέφωνο       : 2445350116

FAX                 : 2445350110

e-mail             : n . kroupis@ mouzaki.gr

 

 

 

Ο Δήμος Μουζακίου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

 

Ανοικτό Διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη τιμή για την πράξη με τίτλο «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΠΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»και Υποέργα 1 και 2 με τίτλους αντίστοιχα«Ενοποίηση υφιστάμενων εφαρμογών» και«Προμήθεια υποστηρικτικού Εξοπλισμού και τυποποιημένου Λογισμικού».

Ο διαγωνισμός θα γίνει στοΔημαρχείο Μουζακίου (Καραϊσκάκη 1– 43060),τη                                           Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 και από ώρα 11:00 μμ (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).

Το έργο συνολικά έχει διάρκεια εννέα (9) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και συνολικό προϋπολογισμό 51.822,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ(42.132,00 ευρώ προ ΦΠΑ 23%).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους.

Στόχος του έργου είναι η προσαρμογή και ενοποίηση των υφιστάμενων Πληροφοριακών Συστημάτων για να λειτουργήσουν στη νέα Διοικητική Δομή του Καλλικράτειου Δήμου με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του ενιαίου Καλλικράτειου Δήμου και εξυπηρέτηση του πολίτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 ο νέος Δήμος Μουζακίιου αποτελείται από τους Δήμους Παμίσου – Ιθώμης - Μουζακίου με έδρα το Μουζάκι.

Η διάθεση της Διακήρυξης γίνεται από το Δημαρχείο Μουζακίου (Γραφείο Εισπρακτόρων, Τηλ 2445350134 υπόψη κα. Κωνσταντάκη και 2445350135 υπόψη κ. Μπλέτσα) και η παραλαβή της γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε με ταχυμεταφορά (στην περίπτωση αυτή όμως ο Δήμος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την έγκαιρη και σωστή παράδοσή της). Οι παραλήπτες της Διακήρυξης θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό έντυπο με τα στοιχεία των ενδιαφερομένων (όπως επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έτσι ώστε ο Δήμος να έχει στη διάθεσή του πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα ή διευκρινίσεις επ’ αυτής. Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.mouzaki.gr.

Τα έξοδα των δημοσιεύσεων θα βαρύνουν τον ανάδοχο του έργου.

Η παρούσα περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Μουζακίου. Επίσης θα αποσταλεί στο Επιμελητήριο Καρδίτσας και στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Καρδίτσας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

 

 

 

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ