Να λειτουργεί καθημερινά το ακτινολογικό εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου

 

Ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

 

Την πλήρη επαναλειτουργία σε καθημερινή βάση, του ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Μουζακίου ζητά με επιστολή προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός. Το ακτινολογικό εργαστήριο του Κ.Υ. Μουζακίου δεν λειτουργεί 2-3 ημέρες την εβδομάδα μετά τη μετακίνηση της μοναδικής χειρίστριας στην Καρδίτσα, μ' αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής Μουζακίου και Αργιθέας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου στο Διοικητή του Νοσοκομείου και το κοινοποίησε στον Υφυπουργό κ. Ρόβλια και τους Βουλευτές κ.κ. Σαλαγιάννη, Θεοχάρη, Τσιάρα και Ταλιαδούρο είναι το εξής:

«Κύριε Διοικητά

Σας γνωρίζουμε ότι μετά τη μετακίνηση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας 2-3 ημέρες εβδομαδιαίως της μοναδικής χειρίστριας ακτινολογικού που υπήρχε στο Κ.Υ. Μουζακίου, , δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα καθημερινής λειτουργίας του εργαστηρίου, μ' αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής Μουζακίου και Αργιθέας.

Σας παρακαλούμε όπως το συντομότερο δυνατό βρεθεί λύση στην απρόσκοπτη καθημερινή επαναλειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου του Κ.Υ. Μουζακίου διότι η ταλαιπωρία των πολιτών που χρήζουν ανάγκης ακτινογραφίας είναι πολύ μεγάλη, καθώς αναγκάζονται να μετακινούνται στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με ότι αυτό συνεπάγεται κυρίως για τους πολίτες της ορεινής Αργιθέας, που ούτως ή άλλως κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουν στο Μουζάκι.

Με τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει από την πλευρά σας άμεση αντίδραση αναμένουμε τις ενέργειές σας.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Κωτσός

Δήμαρχος Μουζακίου