Σε αγωνιστική κινητοποίηση καλεί ο Δήμος Μουζακίου τους πολίτες

•    Κλείνουν σήμερα στις 10.30 πμ Δήμος, Υπηρεσίες και γέφυρα Μουζακίου

Σε αγωνιστική κινητοποίηση καλεί σήμερα ο Δήμος Μουζακίου τους πολίτες προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεση όλης της τοπικής κοινωνίας στο δρομολογούμενο κλείσιμο τόσο της ΔΟΥ, όσο και του ΙΚΑ .
Συγκεκριμένα το συντονιστικό διαπαραταξιακό όργανο του Δήμου Μουζακίου στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμαρχος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου αποφάσισε να κλείσουν σήμερα ο Δήμος Μουζακίου, οι υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να κλείσει για μία ώρα η γέφυρα του Μουζακίου από τις 10.30 πμ έως 11,30 πμ.
Οι δυναμικές κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν μετά την άρνηση των αρμόδιων Υπουργών να δεχθούν τους φορείς του Δήμου Μουζακίου προκειμένου να τους εκθέσουν τις απόψεις τους και τα επιχειρήματά τους αναφορικά με τη λειτουργία των δύο προαναφερόμενων υπηρεσιών.
«Καλούμε όλους τους δημότες μας να συγκεντρωθούν σήμερα στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο και στη συνέχεια να αποκλείσουμε τη γέφυρα του Μουζακίου, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στο επικείμενο κλείσιμο δύο πολύ σημαντικών υπηρεσιών για την  ανάπτυξη της περιοχής μας, όπως είναι η ΔΟΥ και το ΙΚΑ Μουζακίου» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός