Συνάντηση με τα 15μελή των Γυμνασίων και Λυκείων είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Συνάντηση με τα 15μελή των δύο Γυμνασίων, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ που εδρεύουν στο Μουζάκι, είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός που υποδέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το μαθητικό δημοτικό συμβούλιο για το οποίο ο Δήμαρχος κ. Κωτσός κάλεσε τα 15μελή να ενημερώσουν το σύνολο των συμμαθητών τους και παράλληλα να συμμετάσχουν ενεργά σ’ αυτό.
«Επιθυμούμε την ενεργή και όχι τυπική σας συμμετοχή στο μαθητικό δημοτικό μας συμβούλιο, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου, μέσα από το οποίο θα προκύψουν θέσεις και απόψεις που θα είναι χρήσιμες και στο Δημοτικό μας Συμβούλιο» επεσήμανε ο Δήμαρχος κ. Κωτσός.
Ο κ. Κωτσός αφού άκουσε τις επισημάνσεις των μαθητών τους τόνισε ότι οι απόψεις της μαθητιώσας νεολαίας είναι πολύ σημαντικές για τον ίδιο, αλλά και για το δημοτικό συμβούλιο, καθώς οι μαθητές αποτελούν τους αυριανούς πολίτες και είναι σημαντικό να λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν οι θελήσεις και οι σκέψεις τους.