Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους μαθητές της Μαγούλας

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις έχουν κατέλθει οι μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Μαγούλας εν όψει της πιθανολογούμενης συγχώνευσης και κατάργησης των σχολείων που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.
Χθες οι μαθητές έκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας το σχολείο και στη συνέχεια με πορεία και πανό φωνάζοντας συνθήματα κατά της κατάργησης των σχολείων προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του επαρχιακού δρόμου Καρδίτσας Μουζακίου.
Το παρών στην κινητοποίηση έδωσε και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο οποίος ανακοίνωσε στους μαθητές και τους παρευρισκόμενους  γονείς πως δεν συμφωνεί με το φημολογούμενο κλείσιμο σχολείων κάτι που εγγράφως το διαμήνυσε ήδη στο Υπουργείο Παιδείας.
Παρόντες στη χθεσινή κινητοποίηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φροξυλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θύμιος Πολυμερόπουλος, οι πρόεδροι Τ.Δ. Μαγούλας κ. Καρδιτσιώτης, Κρανιάς κ. Κοτρώτσιος, Ριζοβουνίου κ. Θεοχάρης, Μαγουλίτσας κ. Σπανός πολλοί κάτοικοι και πλήθος μαθητών.
Στο μεταξύ σήμερα το πρωί στις 10 οι μαθητές και οι δημότες του Αγναντερού κλείνουν συμβολικά την επαρχιακή οδό Καρδίτσα Τρίκαλα ως διαμαρτυρία για το επικείμενο κλείσιμο του Γυμνασίου Αγναντερού.