Επιλύονται τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μουζακίου



•    Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευθυμίου

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευθυμίου στο γραφείο του Διοικητή του Κέντρου Υγείας Μουζακίου κ. Μάρη και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα που απασχολούν το Κ.Υ. όπως οι αγροτικοί γιατροί, το μικροβιολογικό υλικό, ασθενοφόρα κλπ.
O Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε το Δήμαρχο πως λύθηκε το ζήτημα της κάλυψης των Περιφερειακών Ιατρείων με Αγροτικούς Γιατρούς καθώς αντικαθίστανται εκείνοι των οποίων έχουν λήξει οι συμβάσεις.
Παράλληλα ο κ. Μάρης διευκρίνισε ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρχε στο προηγούμενο διάστημα με μικροβιολογικό υλικό και πλέον το μεγαλύτερο μέρος των μικροβιολογικών εξετάσεων γίνεται κανονικά.
Ο κ. Κωτσός επανέφερε και το θέμα του ακτινολογικού εργαστηρίου για να πάρει την απάντηση από τον κ. Ευθυμίου πως σύντομα αναμένετε να προσληφθούν δύο βοηθοί ακτινολόγοι, ώστε να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου η υπάλληλος που τώρα προσφέρει υπηρεσίες και στο Νοσοκομείο.
Τέλος έγινε γνωστό ότι επιχειρείται η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι για την καλύτερη κάλυψη της περιοχής, αναφορικά με το ζήτημα των διακομιδών.