Ξεκίνησε η παραλλαγή στο δρόμο της Κρυοπηγής

Ένα σοβαρό οδικό έργο που αφορά τον άξονα Μουζάκι Λίμνη Πλαστήρα ξεκίνησε και αφορά την παραλλαγή του δρόμου στην Κρυοπηγή  που ήταν ένα πάγιο αίτημα τόσο των κατοίκων της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας, αλλά και του Δήμου Μουζακίου.
Το έργο αφορά την παραλλαγή του οδικού άξονα σ’ ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ελιγμό, που δημιουργούσε προβλήματα τόσο στη μετακίνηση μεγάλων οχημάτων, αλλά κυρίως στην ασφάλεια των οδηγών, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω της μεγάλης κλίσης που είχε ο δρόμος.
Το έργο κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ευθύνη έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας,  μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Μουζακίου, ο οποίος και φρόντισε να ξεπεραστούν τα όποια ιδιοκτησιακά προβλήματα.
Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός και συζήτησε επί τόπου τις λεπτομέρειες της κατασκευής τόσο με τους επιβλέποντες , όσο και με τον ανάδοχο του έργου.
«Πρόκειται για μία άκρως απαραίτητη και ουσιαστική βελτίωση του δρόμου Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα, στο ύψος της Κρυοπηγής, καθώς ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, κυρίως για τα μεγάλα οχήματα, αλλά και τους χειμερινούς μήνες, όπου η μεγάλη κλίση δημιουργούσε ζητήματα ασφάλειας για όλους τους οδηγούς.
Παράλληλα με τη συγκεκριμένη εργολαβία της  Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα γίνουν και επί πλέον απαραίτητες βελτιώσεις του οδοστρώματος του άξονα Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα, που ως γνωστό έχει τεράστια τουριστική αξία για το Νομό μας, καθώς ενώνει τρεις υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος περιοχές, όπως είναι το Περτούλι, τα Μετέωρα και η Λίμνη Πλαστήρα, δια μέσω του Μουζακίου» επεσήμανε με ικανοποίηση ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός