Ξεκίνησε η κατασκευή του κόμβου της εισόδου του Μουζακίου από την Αργιθέα

Ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την πόλη του Μουζακίου ξεκίνησε να κατασκευάζεται και αφορά τη διαμόρφωση του κόμβου στην είσοδο από την πλευρά της Αργιθέας.


Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ΕΥΡΩ μέσω του οποίου θα διαμορφωθεί η είσοδος της πόλης από την πλευρά της Αργιθέας και παράλληλα θα αναπλαστεί όλος ο χώρος από τον κόμβο, μέχρι την παλαιά γέφυρα του Μουζακίου.
Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Δήμου Μουζακίου και μέσα απ’ αυτό θα διαμορφωθεί και η Τρίτη είσοδος του Μουζακίου, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι κόμβοι- είσοδοι τόσο από την πλευρά της Πύλης και των Τρικάλων, όσο και από την πλευρά της Καρδίτσας.


Στη συγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται η αναμόρφωση όλου του χώρου, με τη δημιουργία πεζοδρομίων, τον πλήρη ηλεκτροφωτισμό και τη διαμόρφωση οργανωμένων θέσεων στάθμευσης τόσο για επιβατικά αυτοκίνητα, όσο και για μεγάλα οχήματα, ώστε να μπει επί τέλους τάξη αναφορικά με τη στάθμευση όλων των οχημάτων στον παραποτάμιο χώρο

«Είμαστε υπερήφανοι ως Δημοτική Αρχή, καθώς ένα ακόμη ουσιαστικό και σημαντικό έργο αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της πόλης του Μουζακίου παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για τη διαμόρφωση της εισόδου του Μουζακίου από την πλευρά της Αργιθέας που έρχεται να προστεθεί στους κόμβους από την πλευρά της Καρδίτσας και των Τρικάλων και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αναμόρφωση της εικόνας της πόλης μας. Το Μουζάκι παίρνει όψη σύγχρονης πόλης και με την ολοκλήρωση του δικτύου της αποχέτευσης στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στη συνολική ανάπλαση του εσωτερικού του Μουζακίου.» Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός.