Συγκέντρωση με τους αγρότες στη Γελάνθη από το Δήμο Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία των αγροτών που έχει εγκαινιάσει από την πρώτη στιγμή της ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής Περιόδου, ενημέρωσε τους αγρότες της Γελάνθης αναφορικά με τη σύσταση ομάδας παραγωγών με αντικείμενο τα οπωροκηπευτικά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων κ. Τσιρογιάννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσιούμας και Θανάσης Μπαλατσός, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γελάνθης κ. Χρήστος Τσιούμας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣΚ κ. Σδράκας και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Μουζακίου κ. Λιάπας και πολλοί αγρότες του χωριού, κυρίως νέοι.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας με την οποία ο Δήμος Μουζακίου έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με στόχο την ενημέρωση των αγροτών αναφορικά με τις νέες εξελίξεις στη γεωργία.
«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει πολύ ψηλά στην ατζέντα των ζητημάτων που προωθούμε την ενημέρωση των αγροτών μας, διότι αποτελούν το πιο παραγωγικό και δυναμικό κομμάτι του Δήμου μας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την ΑΝΚΑ, η οποία ανέλαβε το έργο της τεχνικής υποστήριξης του όλου εγχειρήματος. Φιλοδοξούμε μέσα απ’ αυτή την  προσπάθεια να φανούμε χρήσιμοι στον αγροτικό μας κόσμο, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και βλέπει καθημερινά το εισόδημά του να συρρικνώνεται» τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός
«Ως Αντιδημαρχία Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης είμαστε διαρκώς στο πλευρό των αγροτών μας, σε συνεργασία με το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου μας. Προσπαθούμε από κοινού να βοηθήσουμε τους αγρότες μας να αποκτήσουν ένα καλύτερο εισόδημα και στοχεύουμε στη δημιουργία ομάδων παραγωγών, ώστε μέσα από συλλογικά σχήματα να αντιμετωπιστούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα τα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο» δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Τσιρογιάννη.