ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΓΟΝΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πανηγύρι που έγινε στην Τρυγόνα Δρακότρυπας για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Κυρίλλου Αλεξανδρείας.
Στον εσπερινό μαζεύτηκε  πλήθος κόσμου όχι μόνο από το συνοικισμό, αλλά και από τα γύρω χωριά του Δήμου Μουζακίου, καθώς και από το Βόλο, όπου οι πιστοί έφτασαν με λεωφορείο.


Μεταξύ των παρευρισκομένων με την παρουσία τους  μας τίμησαν  ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Μηνίτσιος Αντώνης και Τσιρογιάννη Φανή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μουζακίου κ. Φροξυλιάς Βάιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καρανίσας Αντώνης, Πολυμερόπουλος Ευθύμιος, Μπαλατσός Αθανάσιος , Τόλια Σοφία και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρακότρυπας κ. Μπούρμπος Απόστολος.


Στο τέλος της αρτοκλασίας οι γυναίκες του συνοικισμού μοίρασαν σε όλους τους πιστούς πίτες, γλυκά και άλλα εδέσματα που τα έφτιαξαν μόνες τους. Αργότερα ξεκίνησε το πανηγύρι και συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με ορχήστρα και φοαγοπότι.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιερείς  π. Νακόπουλο Ηλία, π. Καναβό Ηλία, π. Κουκουράβα Πέτρο και π. Λάμπρου Αναστάσιο καθώς και τους ψάλτες  κ. Τασιό Χαράλαμπο,Νάσιο Κων/νο,και Βαίου Δημήτριο που χωρίς τη συμβολή τους δε θα πραγματοποιούνταν αυτή η τελετή.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το χωριανό μας κ. Ζήση Χρυσόστομο που οργάνωσε το πανηγύρι και ξεφάντωσε ο κόσμος μέχρι τις πρωινές ώρες.