Συνεχίζονται οι πλακοστρώσεις σε δρόμους του Φαναρίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της ανάπλασης  του Φαναρίου, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πλακοστρώσεις οδών της έδρας της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης του Δήμου Μουζακίου.
Πρόκειται για ένα έργο που είχε δημοπρατηθεί από τον πρώην Δήμο Ιθώμης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Δήμου.


Τις εργασίες επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φροξυλιάς,  ο Αντιδήμαρχος κ. Μηνίτσιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιούμας.
Στο μεταξύ ο Δήμος Μουζακίου προχωρά στην ολοκλήρωση της μελέτης για το δρόμο πρόσβασης του Κάστρου Φαναρίου, με στόχο να εντάξει την χρηματοδότηση του έργου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας.
«Ευελπιστούμε να χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου  ολοκλήρωση του δρόμου πρόσβασης για το Κάστρο Φαναρίου, γεγονός που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τις εργασίες ανάδειξής του, που βρίσκονται σε εξέλιξη από την αρμόδια εφορεία αρχαιοτήτων. Εξάλλου το Κάστρο Φαναρίου είναι ένα μνημείο πολύ μεγάλης σημασίας τόσο για το Νομό μας, όσο και για τη Θεσσαλία και επιβάλλεται να αναδειχθεί στο μέγιστο βαθμό και κυρίως να καταστεί εύκολα προσβάσιμο στους επισκέπτες του» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.