Τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα του Ανθοχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός επισκέφθηκε την ξενοδοχειακή μονάδα που κατασκευάζεται σε μία πανέμορφη περιοχή στο Ανθοχώρι.
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα αποτελείται από 33 ανεξάρτητα οικήματα, κοινόχρηστους χώρους (εστιατόρια, γυμναστήρια, πισίνες, συνεδριακό κέντρο κλπ)

Η θέση στην οποία κατασκευάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα είναι εξαιρετικού φυσικού κάλους, στο φαράγγι του Ανθοχωρίου και κοντά στους ομώνυμους καταρράκτες της περιοχής.
Το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπει ότι θα είναι έτοιμο σ’ ένα χρόνο περίπου και αναμένεται να προσδώσει επί πλέον ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Μουζακίου.

«Ως Δημοτική Αρχή είμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και βοηθούμε όλους τους επενδυτές που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, Η  περιοχή Μουζακίου και Αργιθέας τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει μία αξιοθαύμαστη αναπτυξιακή τροχιά, καθώς οι ιδιωτικές επενδύσεις ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.  Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με μελέτη του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας η περιοχή του Μουζακίου αποτελεί πρότυπο μοντέλο περιφερειακής ανάπτυξης.


Η συγκεκριμένη επένδυση που υλοποιείται σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον θα προσδώσει μεγάλη ώθηση στον αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού, που ούτως ή άλλως αποτελεί μεγάλη προοπτική για το Δήμο μας.» Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.