10ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνει την Γενική Έκθεση
ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2011 – 10ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
22-30 Οκτωβρίου, σε νέο χώρο, στο λιμάνι, παραλία Βόλου

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος αποτελεί η ετήσια Έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η Έκθεση αποτελεί πλέον θεσμό, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προβληθούν και παράλληλα να προβάλουν τον τόπο μας στους πολυάριθμους επισκέπτες του «Επιχειρηματικού Πανοράματος», που προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, βάρυνε καθοριστικά στην απόφαση του Επιμελητηρίου να διοργανώσει και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά την έκθεση, παρά τις δυσκολίες που αναμφίβολα αντιμετωπίζουν όλοι εξαιτίας της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας, που έχει επηρεάσει κάθε τομέα της επιχειρηματικής δράσης.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Ηλίας Τσαμπαρδούκας «Αντιπαλεύοντας, λοιπόν, την ύφεση προχωράμε στη διοργάνωση του 10ου Επιχειρηματικού Πανοράματος, από 22 έως 30 Οκτωβρίου 2011, σε νέο χώρο, στον Επιβατικό Σταθμό (Τέρμιναλ) του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στο λιμάνι του Βόλου, πύλη εισόδου για την Μαγνησία, αλλά και για την Θεσσαλία, με την βάσιμη προσδοκία ότι η προσπάθεια μας θα τύχει της ένθερμης υποστήριξης του επιχειρηματικού κόσμου, ώστε με τη συμμετοχή τους στην Έκθεση, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο επαγγελματικός κόσμος αξίζει καλύτερη τύχη και έχει την δυναμική για να αντιμετωπίσει την δύσκολη καθημερινότητα».

 

Ο νέος χώρος των 2.500 και πλέον τ.μ., στον οποίο θα λάβει χώρα η Έκθεση, διαθέτει σαφώς συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι εκείνου των προηγούμενων ετών και θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων στους χιλιάδες επισκέπτες σε συνδυασμό με τις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ».

Έχοντας ως δεδομένο ότι το «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» έχει αγκαλιασθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σ’ όλη την Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο, οι προσπάθειες εντείνονται, αξιοποιώντας και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από προηγούμενες διοργανώσεις, για την προετοιμασία της Έκθεσης, στοχεύοντας αυτή να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ κοινό, αλλά και να αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες. Υποστηρικτές της φετινής διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

Στηριζόμενο, λοιπόν και στην ευαισθησία του επιχειρηματία, το Επιμελητήριο ευελπιστεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη σε μια πρωτοβουλία, που εκτός των άλλων, συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ντόπιων επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στην έκθεση, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του διοργανωτή 24210-84990 και 6942-804245 (κα Πόπη Γεωργιάδου) και στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας 24210-23766, 23271 (αρμόδια κα Ελένη Πασχάλη).

Περισσότερα θα βρείτε στη σελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Επιστολή προέδρου

Δήλωση συμμετοχής

Κάτοψη εκθεσιακού χώρου