ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3x3

Το Ν.Π.Δ.Δ ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ¨ του Δήμου Μουζακίου διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά το ¨ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3x3¨ στο Χάρμα το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Αυγούστου με ώρα έναρξης των αγώνων στις 17:00 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες σχολείων, σωματείων, ή απλά ομάδες από παρέες αγοριών ή κοριτσιών κάθε ηλικίας που αγαπούν το άθλημα.
Το Τουρνουά διοργανώνεται και φέτος από το Δήμο Μουζακίου και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ¨ Φάνης Στάθης δήλωσε: «Ένα επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ 3x3 είναι αυτό που διοργανώνουμε στο Χάρμα το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Αυγούστου στο Χάρμα. Είναι ένα αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα για 13η χρονιά και καλούς αθλούμενους και μη, να συμμετάσχουν σε μία γιορτή του μπάσκετ. Ο αθλητισμός μας ενώνει και μας δείχνει τις λύσεις στα αδιέξοδα».
Σημειώνεται ότι σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και στις νικήτριες ομάδες θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου και στα τηλέφωνα 2441039918 & 6972905999 έως την Πέμπτη 11 Αυγούστου