Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ και Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό

Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ του Νομού μας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλήνιων Εξετάσεων έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Στους νέους και τις νέες του Νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα ήθελα να τους εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρόμους που διανοίγονται μπροστά τους.
Η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης σκληρής δουλειάς, της μελέτης, της προσήλωσης στο στόχο που ο καθένας και η καθεμία είχε θέσει.


Θερμά συγχαρητήρια επίσης ανήκουν και στους καθηγητές, αλλά και στους γονείς – κηδεμόνες των επιτυχόντων, διότι η συμβολή τους στο τελικό αποτέλεσμα είναι καθοριστική.
Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή θέλω να επισημάνω, πως η επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία στη ζωή του ανθρώπου. Η καταξίωση του καθενός και της καθεμιάς έρχεται μέσα από το διαρκή αγώνα στο στίβο της ζωής και οι ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση είναι πάρα πολλές, αρκεί να υπάρχει ζήλος, θέληση, εργατικότητα, πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό μας και προσήλωση στους στόχους που θέτουμε στη ζωή μας.


Εύχομαι σ’ όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και τύχη στη ζωή τους»