Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Μακρή είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου  παρουσία του κ. Μάρη και σ’ αυτή συζητήθηκαν μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την περιοχή και το Δήμο Μουζακίου.
Ο κ. Κωτσός έθεσε στον κ. Μακρή τα παρακάτω ζητήματα: Την επαρκή στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου με ιατρικό προσωπικό (Παιδίατρος, Ακτινολόγος κλπ), τη δημιουργία υποσταθμού του ΕΚΑΒ στο Μουζάκι, τη διευθέτηση του ζητήματος της καθαριότητας του Κέντρου Υγείας καθότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και τέλος τη μεταφορά του Αγροτικού Ιατρείου της Μαγουλίτσας σε νέο διαθέσιμο κτίριο στο κέντρο του χωριού.
Ο κ. Μακρής απάντησε στον κ. Κωτσό ότι ήδη δρομολογείται η απόσπαση μιας καθαρίστριας από το Νοσοκομείο στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, στο ζήτημα του Παιδίατρου αναμένεται να διευθετηθεί το πρόβλημα με τις εφημερίες στο Νοσοκομείο, ενώ στο ζήτημα του Ακτινολόγου  ο διοικητής του Νοσοκομείου επεσήμανε πως ζητήθηκε η πρόσληψη 3  Ακτινολόγων ούτως ώστε να λυθεί και το ζήτημα του Μουζακίου.
Όσον αφορά τη δημιουργία υποσταθμού ΕΚΑΒ ο κ. Μακρής δεσμεύτηκε να θέσει αρμοδίως το όλο θέμα με θετική εισήγηση, ενώ θετικός ήταν ο κ. Διοικητής και για τη μεταφορά του Αγροτικού Ιατρείου Μαγουλίτσας