Η τοποθέτηση του Δημάρχου στα εγκαίνια του Αγναντερού

Ο κ. Κωτσός στην ομιλία του στα εγκαίνια στο Αγναντερό τόνισε τα παρακάτω:
«Ο Δήμος Μουζακίου στέκεται  αρωγός στην προσπάθεια αυτή αλλά και σε κάθε άλλη παρόμοια προσπάθεια και τόνισε το γεγονός ότι η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδοιήκιση πρέπει να συνεργάζονται για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις τοπικές κοινωνίες λόγω της κρίσης που περνάει η χώρα μας.
Ιδιαίτερα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα και τους συμπολίτες μας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποκτούν μεγάλη αξία και επιβάλλεται όλοι μας να έχουμε ψηλά στη συνείδησή μας έννοιες όπως η φιλανθρωπία, η συνεισφορά στον συμπολίτη μας, η συνεργασία, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Εκκλησία ως θεσμοί που βρίσκονται κοντά στον πολίτη, συνεργαζόμενοι μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία την ώρα μάλιστα που το κεντρικό κράτος ολοένα απομακρύνεται από τους πολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ιερέα του Αγναντερού τον Παπα-Βασίλη που ήταν ο πρωτεργάτης της πρωτοβουλίας, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού, τον Αντιδήμαρχο κ. Τζιβέλη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Καρανίσα και Στεφανή καθώς και τους συναδέλφους της μειοψηφίας διότι συμφώνησαν με θέρμη στην πρόταση της Εκκλησίας να παραχωρήσουμε χώρο στο Δημαρχείο Αγναντερού προκειμένου να στεγαστεί αυτή η πρωτοβουλία.
Συγχαίρω επίσης τον Υπάλληλο του Δήμου κ. Γκουρμαλιώτη για το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδεικνύει, τους εθελοντές που προσφέρουν εργασία, τους δωρητές και όλες και όλους που συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια με στόχο να βοηθήσουμε όλοι μαζί από κοινού τους αδύναμους συμπολίτες μας».