Σφοδρή θεομηνία έπληξε το Δήμο Μουζακίου

Σφοδρή θεομηνία έπληξε το Δήμο  Μουζακίου το απόγευμα της Τετάρτης με συνέπεια τεράστιες ποσότητες νερού να πέσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να δημιουργηθούν προβλήματα στους δρόμους του Μουζακίου και του Μαυρομματίου, κυρίως λόγω των τομών που έχουν δημιουργηθεί για τη διέλευση των αγωγών του δικτύου ακαθάρτων, ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα συνεργεία του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία, ιδιωτικά μηχανήματα και μηχανήματα του αναδόχου του έργου επενέβησαν άμεσα και αποκατάστησαν τις ζημιές που προκλήθηκαν σε δρόμους και φρεάτια του Μουζακίου και του Μαυρομματίου.
«Λόγω του έργου της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μουζάκι και στο Μαυρομμάτι, δημιουργήθηκαν πρόσκαιρα προβλήματα στο Μουζάκι και στο Μαυρομμάτι από την ιδιαίτερα έντονη βροχόπτωση της Τετάρτης. Χάρη στην άμεση επέμβαση των εργατών του Δήμου, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και των εργολάβων του έργου οι ζημιές περιορίστηκαν στο ελάχιστο και αποκαταστάθηκαν. Εδώ να θυμίσουμε ότι στο Δήμο Μουζακίου βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, προϋπολογισμού 13.000.000 ΕΥΡΩ και για μία ακόμη φορά θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση και την υπομονή των κατοίκων για την ταλαιπωρία που υπόκεινται από την εξέλιξη των εργασιών που δημιουργούν προβλήματα με τις τομές στους δρόμους» δήλωσε ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός