ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

Δύο στα δύο για τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου

 

Πλήθος κόσμου και κυρίως μαθητές των σχολείων παρακολούθησαν τους τελικούς Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, την Τρίτη (27/02).

Το Γενικό Λύκειο Μουζακίου και η ομάδα των κοριτσιών αγωνίστηκε αντιμέτωπη με το 5ο Λύκειο Καρδίτσας, σε έναν τελικό γεμάτο ανατροπές που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Η ομάδα του Μουζακίου κατάφερε να επικρατήσει της Καρδίτσας, με 2-1 στα σετ χαρίζοντας χαμόγελα στα κορίτσια του Λυκείου μας.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς, ακολούθησε ο αγώνας των αγοριών με το Λύκειο Μαγούλας να αντιμετωπίζει το 1ο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας.

Μετά από έναν αγώνα με καλές άμυνες και αποτελεσματικές επιθέσεις, το Λύκειο Μαγούλας κέρδισε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας, με 2-0 στα σετ.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου για να υποστηρίξουν όλα τα παιδιά και να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο τελικούς, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καραμπέκου Μαρία, κ. Αγγελάκη Λίνα αλλά και η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δασκάλου Φανή.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες του ΓΕΛ Μουζακίου και στους μαθητές των Λυκειακών τάξεων της Μαγούλας, όπως και στους προπονητές και τους καθηγητές τους για τις σημαντικές επιτυχίες που «έφεραν» στον Δήμο μας! Μας έκαναν για ακόμη μια φορά περήφανους και τους ευχόμαστε οι επιτυχίες να έχουν και συνέχεια σε Πανθεσσαλικό πλέον επίπεδο.», δήλωσε ο Δήμαρχος κ.Θεοφάνης Στάθης μετά το τέλος των αγώνων.