Ανακοίνωση για τη Ρύθμιση Οφειλών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

   Ο Δήμος Μουζακίου, στα πλαίσια του Νόμου 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17-05-2019 τεύχος Α΄) «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α ́ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις εφιστά την προσοχή των δημοτών καθώς μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία υπαγωγής στην ευνοϊκη ρύθμιση των 100 δόσεων καθώς και η παράλληλη διαγραφή του συνόλου ή μέρους των προσαυξήσεων που έχουν επιβληθεί .

 

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το Δήμο μας , να προσέλθουν στο 2ο όροφο του Δημαρχείου άμεσα για την τακτοποίησή  τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην αρμόδια για την είσπραξη υπηρεσία του Δήμου Μουζακίου σύμφωνα με το άρθρο 52, παρ. 1 του Νόμου 4483/2017, στα τηλ. 2445350113 & 2445350139. 

                                                            

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

 

 

 

                                                                         Νικόλαος Πούπης 

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Μουζακίου σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης! 

Σε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα διεξήχθησαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 οι δημαιρεσίες στο Δήμο Μουζακίου.

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου συγκλήθηκε υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντος Δημοτικού Συμβούλου κ. Επαμεινώνδα Γκινή, προκειμένου να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του σώματος, καθώς και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το Προεδρείο αποτελούν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.: Καραμπέκου Μαρία

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καραβίδας Γεώργιος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γέρμανος Γεώργιος


Τακτικά και Αναπληρωματικά μέλη:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Τακτικά μέλη:

Γκινής Επαμεινώνδας

Κουτσουγιάννης Ιωάννης

Αναπληρωματικά μέλη:

Αγγελάκη Αποστολία

Ρούσσα Ελένη

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"

Τακτικό μέλος:

Ντούρβα Παρασκευή

Αναπληρωματικό μέλος:

Τσίγκας Απόστολος

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

Τακτικό μέλος:

Πολυμερόπουλος Χρήστος

Αναπληρωματικό μέλος:

Ζαρνακούπης Νικόλαος


Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Τακτικά μέλη:

Παπακώστας Γεώργιος

Αγγελάκη Αποστολία

Αναπληρωματικά μέλη:

Κουτσουγιάννης Ιωάννης

Γκινής Επαμεινώνδας

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"

Τακτικό μέλος:

Γκαγκάς Αριστείδης

Αναπληρωματικό μέλος:

Τσιρογιάννη Ευφροσύνη

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

Τακτικό μέλος:

Γέρμανος Γεώργιος

Αναπληρωματικό μέλος:

Ζαρνακούπης Νικόλαος


Με απόφαση δημάρχου θα οριστούν, ο Πρόεδρος και τα δυο μέλη των επιτροπών.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΣ ΝΠΔΔ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μουζάκι 06/9/2019 ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 289 Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ¨ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Πληροφορίες : Αχ. Γκουρμπαλιώτης Τηλ. 2441352821 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου στις 11-9-2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα: 1) Περί αποδοχής τακτικής επιχορήγησης. 2) Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης κυλικείου Κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου. 3) Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού . 4) Περί εγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς. 5) Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση-Βελτίωση αύλειου χώρου παιδικού σταθμού Μουζακίου» . . Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ρούσσα Ελένη
Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη για τους επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που στόχευσαν επιτυχημένα τα όνειρά τους, καταφέρνοντας να περάσουν την πύλη εισόδου της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Η μέρα της ανακοίνωσης των βάσεων αποτελεί ορόσημο για τη ζωή τόσο των μαθητών όσο και των οικογενειών τους που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στο βιβλίο της ζωής των παιδιών αυτών που αξιοποίησαν εφόδια όπως τη θέληση, την επιμονή και τον υψηλό στόχο για να γράψουν το κεφάλαιο της δικής τους ιστορίας. Είμαι σίγουρος πως έχουν πλέον τον τρόπο να ξεπεράσουν τα όνειρά τους και να μας κάνουν όλους ακόμη πιο περήφανους στο μέλλον.

Συγχαρητήρια όμως θα ήθελα να εκφράσω στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν κατέκτησαν τους στόχους που είχαν θέσει, για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η διαδικασία της προετοιμασίας αυτής αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη δοκιμασία, από την οποία θα διαπιστώσουν ότι αναδείχθηκαν ακόμη πιο δυνατοί. Γνωρίζουν όμως καλά πως έχασαν απλά μία μάχη. Το πεδίο δράσης είναι ακόμη στη διάθεσή τους έχοντας κι εμάς στο πλευρό τους.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια με υψηλό συντελεστή βαρύτητας στην επιτυχία των μαθητών μας.

Φάνης Στάθης

Δήμαρχος Μουζακίου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 276 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Σε εκτέλεση της αριθ. 21 / 2019 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Διακηρύττει φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Κυλικείου που Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική , φανερή και προφορική και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου, στις 26 Αυγούστου 2019 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11.00 π.μ έως 12.00 μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής Για να γίνει κάποιος δεκτός πρέπει να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή γραμμάτιο είσπραξης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τραπέζης κ.τλ. ποσού 36,00 ευρώ και τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την διακήρυξη. Σαν ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μισθώματος ορίζεται το ποσό των τριάντα ευρώ (30,00 €) μηνιαίως. Για να γίνει δεκτή προσφορά συμπεριλαμβανομένης της πρώτης και των επομένων πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των δύο ευρώ (2,00€) κατ΄ελάχιστον Σε περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άγονη θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, στις 02.Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στον ίδιο χώρο τις ίδιες ώρες. Η δαπάνη δημοσίευσης της διακήρυξης θα καταβληθεί από τον μισθωτή Μουζάκι 14 Αυγούστου 2019 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΣΑ
Πανελλήνιος αγώνας Λίγκας Αποστάσεων Αλεξίπτωτου Πλαγιάς στο Μουζάκι

Διοργανώνεται από το Αεραθλητικό Σωματείο Α.ΔΥ.ΘΕ. και τον Δήμο Μουζακίου

MOUZAKI XC ParaRace 2019 – Αγώνας Κυπέλου FAI cat2 

Το Αεραθλητικό Σωματείο Α.ΔΥ.ΘΕ. (Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας)  σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου διοργανώνουν στις 26, 27 και 28 Ιουλίου 2019 το MOUZAKI XC ParaRace 2019 – Αγώνα Κυπέλου FAI cat2.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κος Φάνης Στάθης σε συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο Μουζακίου με τον πρόεδρο της Αερολέσχης κ. Γιάννη Κατσίκη και τον γραμματέα Δημήτρη Καμποσιώρη συζήτησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες των αγώνων.

Ο Πανελλήνιος αγώνας Λίγκας Αποστάσεων Αλεξίπτωτου Πλαγιάς είναι 3ήμερης διάρκειας (μετά την 7ήμερη αναβολή αντί της αρχικής 19-21 Ιουλίου).

Αθλητές Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - παραπέντε, από Αεραθλητικά Σωματεία όλης της Ελλάδας, θα φιλοξενηθούν στο  Μουζάκι, θα απογειωθούν από το πεδίο απογείωσης Πορτής πάνω από το Μουζάκι και θα πραγματοποιήσουν πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στην πανέμορφη Οροσειρά του Κόζιακα, χρωματίζοντας τους ουρανούς μας!

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ και ΔΙΕΘΝΕΙΣ της κατηγορίας FAI cat2, και είναι ο τρίτος αυτού του τύπου που διοργανώνεται φέτος στην Ελλάδα, επαναφέροντας μετά από χρόνια το Μουζάκι στο αγωνιστικό προσκήνιο. Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας για το έτος 2020.

Το Μουζάκι, αποτελεί εδώ και χρόνια μια πασίγνωστη περιοχή πτήσεων στην Ελληνική και διεθνή αεραθλητική κοινότητα του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και έναν δημοφιλή προορισμό για προπονήσεις αθλητών και πτήσεις αναψυχής κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

 Για την διοργάνωση του Πανελλήνιου αγώνα Λίγκας Αποστάσεων Αλεξίπτωτου Πλαγιάς, ο Δήμαρχος Μουζακίου  κ. Φάνης Στάθης δήλωσε:

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη θέρμη και χαρά την πρωτοβουλία του Αεραθλητικού Σωματείου ΑΔΥΘΕ να διοργανώσει με τον Δήμο Μουζακίου στην πόλη μας, έναν πολύ σημαντικό αγώνα Πανελλήνιας εμβέλειας, που θα αναδείξει τις ολοένα και αυξανόμενες τάσεις της κοινωνίας μας να ανακαλύπτει νέους τρόπους άθλησης και ψυχαγωγίας, απόλυτα συνδεδεμένους με το φυσικό περιβάλλον. Στα φυσικά πεδία πτήσεων αλεξίπτωτου πλαγιάς της Πορτής και του Ελληνόπυργου είναι όλο και πιο έντονη η δραστηριότητα που σημειώνεται κάθε χρόνο.  Διοργανώσεις όπως αυτή του Αεραθλητικού Σωματείου ΑΔΥΘΕ, που σχετίζονται άμεσα με τα εναλλακτικά αθλήματα θα έχουν πάντα την στήριξη της Δημοτικής μας Αρχής, καθώς συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της να δημιουργήσει στον Δήμο Μουζακίου έναν δυναμικό πυρήνα αεράθλησης, ελκυστικό για όλους τους αθλητές του είδους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Του χρόνου εντάσσουμε αποκλειστικά τους αγώνες στην αθλητική αντζέντα του Δήμου Μουζακίου και το αναγάγουμε σε ένα από τα κορυφαία event της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο!  Περιμένουμε επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας να έρθουν στο ΜΟΥΖΑΚΙ και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους φιλοξενήσουμε.  Εύχομαι ολόψυχα στους διοργανωτές του Πανελλήνιου αγώνα Λίγκας Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα».

Πρόγραμμα Αγώνα

Πέμπτη 25/07/2019 - Εγγραφές και Ανεπίσημα Προπόνηση
09:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης
10:30 Αναχώρηση προς απογείωση.
12.00 Ενημέρωση στην απογείωση

12:30 Ελεύθερη πτήση η Προπονητικό Task (περιορισμένη περισυλλογή)
18:00 Λήξη Προπόνησης 19:00 Εγγραφές

 Παρασκευή 26/07/2019 - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  08:00 Εγγραφές

09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών

10:00 Αναχώρηση προς απογείωση

11.00 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση

12.00 Έναρξη αγώνα

18.00 Λήξη αγώνα

18.30 Συλλογή στοιχείων πτήσης

Σάββατο 27/07/2019 - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

09:00 Γενική ενημέρωση αθλητών

09:30 Αναχώρηση προς απογείωση

10.30 Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση

11.00 Έναρξη αγώνα

18.30 Λήξη αγώνα

19.00 Συλλογή στοιχείων πτήσης

20.00 Δείπνο

Κυριακή 28/07/2019 - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

08:30 Γενική ενημέρωση αθλητών

09:30 Αναχώρηση προς απογείωση

11.00  Ενημέρωση αγώνα στην απογείωση

11.30 Έναρξη αγώνα

16.00 Λήξη αγώνα

16.30 Συλλογή στοιχείων πτήσης
17.30 Απονομή  βραβείων 

Το πρόγραμμα του αγώνα δύναται να τροποποιηθεί με ευθύνη του διευθυντή αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα:

https://www.livetrack24.com/events/moyzaki19/el

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει τους Δημότες του ότι τα Αστικά (Δημοτικά) απορρίμματα (Εσωτερικά απορρίμματα ογκώδη και μη ογκώδη που προέρχονται από οικίες καταστήματα, γραφεία κλπ, καθώς και Εξωτερικά  και επικίνδυνα απορρίμματα οποιασδήποτε φύσης και προέλευσης από Κοινόχρηστους χώρους, οικόπεδα, οικίες  κλπ) δεν θα εγκαταλείπονται οπουδήποτε.

Θα παραλαμβάνονται από τον Δήμο, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία κατά  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την  Υπηρεσία Καθαριότητας και αποκομιδής (Τηλ: 2445350105).  

Η αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων θα γίνεται μόνο  ημέρα Παρασκευή, που θα σας ανακοινωθεί ότι θα περάσει το ειδικό απορριμματοφόρο να τα περισυλλέξει,  αφού τοποθετούν σε σημείο που δεν θα εμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών ή οχημάτων.

 

Πληροφορίες :

Τμήμα καθαριότητας και αποκομιδής στα Τηλέφωνα 2445350105

 

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση πίνακα συμβάσεων προς ανάθεση

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Μουζακίου προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση των παρακάτω συμβάσεων έργων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 10 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016.

Α/Α Κ.Α ΠΡΟΥΠ. ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ
1 11.04.0028 Αντικαταστάσεις υδρεύσεων Δ.Ε Παμίσου 3.710.000,00
2 64-7333.1.001 Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας οδού Τ.Κ Οξυάς 500.000,00
3 61-7326.1.010 Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου 730.000,00 

Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Καρδίτσας

Τον νέο Δήμαρχο Μουζακιου κ. Φάνη Στάθη επισκέφτηκε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας στο Δημαρχείο του Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τους δήμους της χώρας, με βασικό την υποστελέχωση και την μη δυνατότητα νέων προσλήψεων. Υπογράμμισε πως η καλή συνεργασία με τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Αποστόλης Ταξιάρχης έδωσε τις ευχές του στο νέο Δήμαρχο και τόνισε πως επιζητεί  την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ έκλεισε αναλύοντας τα προβλήματα των εργαζομένων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Δήμος Μουζακίου  ενημερώνει ότι :

Η παραλαβή του εκλογικού υλικού από τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνεται από το Δημαρχείο στην έδρα του δήμου στο Μουζάκι .

Στους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί να ασκήσουν τα καθήκοντά τους σε Τοπική Κοινότητα θα τους δοθεί  και το τηλέφωνο του Προέδρου της Κοινότητας για να επικοινωνήσουν μαζί τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Το Δημαρχείο την Παρασκευή , στις 5 Ιουλίου 2019 μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του θα παραμείνει κλειστό.

Το Δημαρχείο θα είναι ανοιχτό το Σάββατο  6 Ιουλίου 2019 από τις 08:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ για την εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, οι υπηρεσίες  Ληξιαρχείο - Δημοτολόγιο του δήμου μας θα λειτουργούν από τις 07:00 π.μ έως τις 19:00 μ.μ για την εξυπηρέτηση των εκλογέων.

Την ίδια ημέρα το Δημαρχείο στο Μουζάκι , καθώς και τα δημοτικά κτίρια Αγναντερού και Φαναρίου  θα παραμείνουν ανοιχτά έως τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Οι υπηρεσίες των ΚΕΠ του δήμου στο Μουζάκι, στο Αγναντερό και στο Φανάρι θα παραμείνουν  ανοιχτές την Κυριακή  7 Ιουλίου  2019 από τις 07:00 π.μ έως τις 19:00 μ.μ  .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του δήμου μας

2445350100 , 2445350111, 2445350127 και στο κινητό της κ.Ταμπάκου Μαρίας 6932906670 , ως υπεύθυνη συντονισμού των εκλογών στο δήμο μας.