Ενίσχυση Α.Τ. Μουζακίου Καρδίτσας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΑ ΗΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ


ΘΕΜΑ: «Ενίσχυση Α.Τ. Μουζακίου Καρδίτσας.»

α) Η οργανική δύναμη του Α.Τ. Μουζακίου Καρδίτσας, συμπεριλαμβανομένων και των Αστ/κών Σταθμών, είναι είκοσι πέντε (25) Αστυνομικοί και η υπάρχουσα δύναμη είναι δέκα τέσσερις (14) Αστυνομικοί.

β) Η οργανική δύναμη της Α.Δ. Καρδίτσας είναι (327) Αστυνομικοί, ενώ η υπάρχουσα είναι (263), μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και (14) Αστυνομικοί οι οποίοι έχουν τεθεί σε υπηρεσία γραφείου ενώ εκκρεμούν δέκα τρεις (13) αιτήσεις απόλυσης, ήτοι συνολικά ενενήντα μία (91) κενές θέσεις.

γ) Κατόπιν των ανωτέρω, για την καλύτερη Αστυνόμευση της περιοχής του Α.Τ.
Μουζακίου Καρδίτσας,- εκπέμπονται από την έδρα της υπηρεσίας μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, εποχούμενες περιπολίες, από την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), από την Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και των οχημάτων και από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καρδίτσας (Τ.Δ.Λ.), για τον έλεγχο των αλλοδαπών, ενώ σύντομα θα αστυνομεύεται και από την Δίκυκλη Αστυνόμευση (ΔΙ.ΑΣ).

δ) Επιπλέον από 02-04-2010 καθημερινά διατάσσεται μικτή υπηρεσία, αποτελούμενη από προσωπικό του Α.Τ. Μουζακίου και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καρδίτσας (Τ.Δ.Λ.), αποκλειστικά και για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής αρμοδιότητας του Α.Τ. Μουζακίου Καρδίτσας.
ε) Με μέριμνα της υπηρεσία μας και ανάλογα με τις δυνατότητες, το εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα, με τις ετήσιες μεταθέσεις θα ενισχυθεί και με προσωπικό.

 

Δείτε το πλήρες έγγραφο σε μορφή pdf εδώ