Στα παιδικά χωριά της Θεσσαλονίκης το Γενικό Λύκειο Μουζακίου

Σε μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης το Γενικό Λύκειο Μουζακίου, με την καθοδήγηση της διευθύντριας κας Ευδοξίας Σδράκα , επισκέφτηκε τα παιδικά χωριά της Θεσσαλονίκης.
Μεταφέροντας ρουχισμό και τρόφιμα, οι μαθητές του Λυκείου βίωσαν μια πραγματικά συγκινητική εμπειρία καθώς είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις των παιδικών χωριών, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις δραστηριότητές τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης είναι ιδρύματα που στηρίζονται αποκλειστικά στην αγάπη και τη φιλανθρωπία των συμπολιτών μας και αποτελούν μια ασφαλή και ζεστή «φωλιά» για παιδιά και νέους που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να βιώσουν τη φυσική γι αυτά οικογενειακή φροντίδα.
Η επίσκεψη αυτή ήταν σημαντική για όλους όσους συμμετείχαν και αποτελεί το ξεκίνημα για μια συνεχή προσπάθεια συνδρομής και βοήθειας από μέρους της σχολικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Μουζακίου στους εθελοντές και εργαζόμενους στα παιδικά αυτά χωριά.