Επιτυχημένη εκδήλωση στο Αγναντερό

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αγναντερό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των κατοίκων που γέμισαν την πλατεία του Χωριού.
Μετά τον Εσπερινό των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ.κ. Χριστόδουλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού παρουσίασε ένα ιδιαίτερο θέαμα με τη συμμετοχή όλων των παιδιών.


Συγκεκριμένα τα παιδιά του χωριού υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριάς τους κ. Σοφίας Μόρφου , παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο χορευτικό θέαμα που περιελάμβανε χορούς της πατρίδας μας, αλλά και ΛΑΤΙΝ.
Οι μικροί χορευτές εντυπωσίασαν με την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους δικαιώνοντας έτσι την επιλογή των διοργανωτών.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο χαιρετισμό του επεσήμανε: «Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σ’ όλες και όλους που γιορτάζουν σήμερα και αύριο.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν τον Ιερέα του Χωριού τον Παπα-Βασίλη για την φιλοξενία και το άψογο τελετουργικό του Εσπερινού.


Επίσης θέλω να επαινέσω την Πρόεδρο του Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κ. Στεφανή, όπως επίσης και τη γυμνάστρια για την άψογη παρουσία των χορευτικών τμημάτων.
Πάνω όμως και πέρα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά για το άρτιο θέαμα που παρουσίασαν. Εύχομαι στους γονείς τους να τα χαίρονται και να τα βλέπουν πάντα να προοδεύουν. Η σημερινή εκδήλωση απέδειξε για μία ακόμη φορά πως όταν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις, με μεράκι και όρεξη για δουλειά και ωραίες ιδέες τότε όλα είναι εφικτά και τα αποτελέσματα θαυμαστά».
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φροξυλιάς, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Τσιρογιάννη, Τζιβέλης, Μηνίτσιος, ο πρώην Δήμαρχος Παμίσου κ. Παπακώστας, ο πρώην Δήμαρχος Σελλάνων κ. Κακαργιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Στάθης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καρανίσας, Γιώτης, Τόλια, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού κ. Τσαφίτσας.