Συνεδρίασε το Συντονιστικό για έκτακτα φαινόμενα στο Δήμο Μουζακίου

Στα πλαίσια της προετοιμασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού ο Δήμος Μουζακίου συγκάλεσε σε σύσκεψη το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο στο δημαρχείο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κωτσός ο Αντιδήμαρχος κ. Μηνίτσιος ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Φούκας, ο Δασάρχης κ. Παπουτσής με το Δασολόγο κ. Γκόζκο, εκ μέρους της Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας κ. Μαρδάνης, από την Πυροσβεστική υπηρεσία ο κ. Πάντος, από το στρατό η κ. Κόκκαλη και εκ μέρους της Πυροσβεστικής Καρδίτσας ο κ. Χρυπάτσης.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών φαινομένων μέσα από τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
«Πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση εκτάκτων φαινομένων στο Δήμο μας, ώστε να επισημανθούν ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν πριν την έλευση του Χειμώνα, ώστε να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός όλων μας με στόχο την πρόληψη των δύσκολων καταστάσεων» επεσήμανε μετά τη σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος κ. Μηνίτσιος