ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 04/02/2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                            

                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                            3η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 8η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί α)έγκρισης υποβολής αίτησης τροποποίησης της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μουζακίου», β)έγκρισης παράτασης υλοποίησης της πράξης, γ)έγκρισης διεύρυνσης παρεχόμενων υπηρεσιών, δ)έγκρισης του νέου προτεινόμενου προϋπολογισμού, ε) έγκρισης τροποποίησης της απόφασης υλοποίησης με ιδία μέσα (ΑΥΙΜ) και στ) ορισμού νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή αιτήματος τροποποίησης της απόφασης ένταξης και των σχετικών εγγράφων της πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μουζακίου και κωδικό ΟΠΣ 5009729 του ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020.
2.    Περί έγκρισης της αριθ. 1/2022 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μουζακίου «περί έγκρισης του απολογισμού οικ. έτους 2020».
3.    Περί αντικατάστασης πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου (υπόθεση αγωγής της Ε. Ζουμπορλή κατά του Δήμου Μουζακίου).
4.    Περί εξειδίκευσης πίστωσης για προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων.
5.    Περί εξειδίκευσης πίστωσης για δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών-Τοπικών
6.    Περί συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού έργων προϋπολογισμού χαμηλότερου του 1.000.000€, για το έτος 2022.
7.    Περί έγκρισης προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 §2γ & 32Α του 4412/2016, καθορισμός όρων πρόσκλησης σε περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων για επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΑΝΟΡΥΞΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 18ης και 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020»» (Α.Μ. 01/2022), καθώς και συγκρότηση της επιτροπής αξιολόγησης σύναψης σύμβασης.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης