ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι κάτοικοι που επλήγησαν από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, όπως καταθέσουν αίτηση στο Δήμο Μουζακίου (Δημαρχείο Μουζακίου, Δημοτικό Κατάστημα Αγναντερού, Δημοτικό Κατάστημα Φαναρίου) ή ηλεκτρονικά στο e mail: dimos@mouzaki.gr με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση

 

1.Επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών σε όσους περιέχονται σε κατάσταση ανάγκης και

 

2.Επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και αντικατάσταση οικοσκευών. Η ενίσχυση των οικοσκευών αφορά αποκλειστικά χώρους διαβίωσης οικογενειών κύριας κατοικίας και όχι κτίρια άλλης χρήσης.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

 

1.Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (Έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους (για την επιβεβαίωση της κύριας κατοικίας, μισθωμένης ή παραχωρημένης κατοικίας).

 

2. Τελευταία υποβληθείσα Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχει μεταβολή σε περίπτωση ιδιόκτητης κατοικίας.

 

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου Μουζακίου (πολύτεκνοι)

 

3.Απόφαση έγκρισης χορήγησης επιδόματος αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ ή Βεβαίωση χορήγησης επιδόματος αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ. (Άτομα με Αναπηρίες που λαμβάνουν προνοιακό επίδομα από τα εφαρμοζόμενα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής).

 

 Πληροφορίες: Φωτεινή Καλλιάρα (Μουζάκι, 24453-50125)

 

                   Αχιλλέας Γκουρμπαλιώτης (Αγναντερό 24413-52821)

 

                   Κων/νος Μπιτζές (Φανάρι 24413-52422)

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ:

Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές