ΤΟ «ΣΗΚΩΣΕ» Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ - ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16.

Μετά από 15 χρόνια η Ελλάδα φιλοξένησε τη διοργάνωση Βαλκανικού, σε ένα τριήμερο αγώνων γεμάτο ενδιαφέρον και ανατροπές.

Η Εθνική ομάδα Παμπαίδων κατάφερε να κατακτήσει με πανηγυρικό τρόπο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η οποία πήρε αήττητη το τρόπαιο με σερί νίκες απέναντι σε Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Στο τελευταίο παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, η γαλανόλευκη επικράτησε της Τουρκίας με 3-2 σετ, κάνοντας φοβερή ανατροπή από 0-2 σετ.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ.Φανή Δασκάλου και οι Αντιδήμαρχοι κ.Μαρία Καραμπέκου και κ.Κώστας Σκρέτας.

Μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα – Τουρκία έγινε η απονομή των μεταλλίων, ενώ ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης παρέδωσε στην Εθνική Παμπαίδων το Κύπελλο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που φιλοξενήσαμε στο Μουζάκι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά από 15 χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για τη νίκη της Εθνικής Παμπαίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών Κ16. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τους καταπληκτικούς αγώνες που παρακολουθήσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν για να έχει αυτήν την επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα,τους συνεργάτες μου στο Δήμο, τον ΓΣ Πασιαλή Μουζακίου και όλους τους εθελοντές. Είμαστε περήφανοι που το Μουζάκι μπορεί και διοργανώνει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου, ο οποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, από τον κ.Κώστα Χαριτωνίδη Αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ που αποτελεί μορφή για το ελληνικό βόλεϊ.